click tracking
e Preamble--> e Preamble--> Tips
Slagerij Heijkers.Assortiment.Feest.Reclame.Tips.Folders.Contact.Allergenen.
Voor al uw buffetten
SLAGERIJ RUUD EN MARLEEN HEIJKERS

Openingstijden

 

 

 

 

 

Maandag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Dinsdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Woensdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Donderdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Vrijdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Zaterdag

08.00

-

15.00

 

 

 

 

 

 

 

 

Italiaanse ovenrosbief

Heerlijk stukje rosbief voor 2 personen in balsamico tijm saus, Parmazaanse kaas, lenteui, en tomaatjes. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram € 1,99

 

 

 

 

Vitello Fornace

Botermals stukje kalfsvlees in een Italiaanse tomaten woksaus, cantharellen, zongedroogde tomaat en Parmezaan. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram € 2,49

 

 

 

 

Varkenshaas Noël

Mild gemarineerd varkenshaasje gevuld met een heerlijke roomkaas

in balsamico tijmsaus.

Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram € 1,79

 

 

 

 

Japans biefstukje

Botermals biefstukje met verse lenteui, pijnboompitjes en sesamzaad, in een Japanse marinade. 2 tot 4 minuutje's bakken.

100 gram € 2,59

 

 

 

 

Varkenshaas Boswandeling

Mild gemarineerd varkenshaasje met kastanje champignons, lente ui, courgette

en tomaatjes in een heerlijke bospaddestoelensaus.

Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.100 gram €1,79

 

 

 

 

Kiprolletje in Champignon roomsaus

Malse kipfilet omwikkeld met ontbijtspek in een heerlijke zachte champignon

roomsaus. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram €1,45