click tracking
e Preamble--> e Preamble--> Tips
Slagerij Heijkers.Assortiment.Ons rundvlees...weivlees.Feest.Reclame.Kerst Tips.Folders.Contact.Allergenen.
Voor al uw buffetten
SLAGERIJ RUUD EN MARLEEN HEIJKERS

Openingstijden

 

 

 

 

 

Maandag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Dinsdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Woensdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Donderdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Vrijdag

08.00

-

12.30

 

13.00

-

18.00

Zaterdag

08.00

-

15.00

 

 

 

 

 

Varkenshaas Krokant

6 stukjes varkenshaas omwikkelt met ontbijtspek in een heerlijke jachtsaus. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram €1,75

 

 

 

 

Italiaanse ovenrosbief

Heerlijk stukje rosbief voor 2 personen in Basillicum Thijm saus, Parmazaanse kaas, lenteui, en tomaatjes. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram €1,95

 

 

 

 

Vitello Fornace

Botermals stukje kalfsvlees in een italiaanse tomaten woksaus, cantharellen, zongedroogde tomaat en Parmazaan. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram € 2,45

 

 

 

 

Varkenshaas Tranche

Mild gemarineerd varkenshaasje met brie en mozzarella in een Basillicum Thijm saus.

Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram €1,75

 

 

 

 

Varkenshaas Noell

Mild gemarineerd varkenshaasje, gevuld met een heerlijke roombrie.

Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram €1,75

 

 

 

 

Varkenshaas Bospaddestoelen

Mild gemarineerd varkenshaasje met kastanje champignons, en tomaatjes in een heerlijke bospaddestoelensaus.

Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.

100 gram €1,55

 

 

 

 

Toscaanse Medaillon

Gemarineerd runderoestertje met parmazaan, ontbijtspek, pijnboompitjes, en italiaanse kruiden.

100 gram €3,50

 

Japans biefstukje

Botermals biefstukje met verse lenteui, pijnboompitjes en sesamzaad, in een japanse marinade. 2 tot 4 minuutjes bakken.

100 gram €2,25

 

Lamsrug filet

Boterzacht stukje lamsrugfilet in een Basilicum Tijmsaus of rode wijsaus. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt. 100 gram € 2,95

 

Kiprollade

Kiprollade gevuld met seranoham, verse roomkaas, en lenteui. Verkrijgbaar in een heerlijke bospaddesoelensaus, of een Italiaanse saus. Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt. 100 gram € 1,20

 

 

Lenterolletje

Mild gemarineerd varkenshaasje, opgerold en gevuld met Parmazaan,

serranoham, en gedroogde zontomaat. Verkrijgbaar in een heerlijke

bospaddestoelensaus, of rode wijnsaus. Heerlijk bij asperges.

Bakje in voorverwarmde oven van 180 graden en wachten tot de gekleurde kop van de timer omhoog springt.100 gram €1,75