e Preamble-->




|
Openingstijden |
|
|
|
|
| ||
|
Maandag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
|
Dinsdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
|
Woensdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
|
Donderdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
|
Vrijdag |
08.00 |
- |
12.30 |
|
13.00 |
- |
18.00 |
|
Zaterdag |
08.00 |
- |
15.00 |
|
|
|
|
|
Assortiment |
|
Allergenen (bron: allergenenconsultancy) | |
|
Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. De Europese Unie | |
|
heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreactie's veroorzaken | |
|
vanaf 13 december 2014 vermeld moeten worden. Horeca, markt en ambachtelijke bedrijven | |
|
moeten de consument informatie verstrekken over 14 wettelijke allergene stoffen die bij de | |
|
bereiding van het product gebruikt zijn | |
|
| |
|
Voor al onze producten geldt overigens dat wij niet kunnen uitsluiten dat er door | |
|
kruisbesmetting allergene ingrediënten (sporen) in onze producten terecht komen. | |
|
Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om de allergenen informatie | |
|
regelmatig bij te werken. De productsamenstelling (receptuur) kan namelijk wijzigen. | |
|
| |
|
14 wettelijke allergene stoffen | |
|
1 |
Glutenbevattende granen, zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut |
|
2 |
Ei |
|
3 |
Vis |
|
4 |
Pinda |
|
5 |
Schaalvruchten, zoals amandelen, hazel- |
|
6 |
Soja |
|
7 |
Melk (inclusief lactose) |
|
8 |
Schaaldieren |
|
9 |
Weekdieren |
|
10 |
Selderij |
|
11 |
Mosterd |
|
12 |
Sesamzaad |
|
13 |
Sulfiet ( ≥10 mg sulfiet per kg of ≥10 mg per liter) |
|
14 |
Lupine |